Afgestudeerd!

/ 2015-09-09 16:38

Vorige week had ik de diploma-uitreiking van mijn master! Ik ben nu dus officieel afgestudeerd in Computer Science & Engineering aan de TU/e.

Hoera!
Hoera!

En nu?

Ik ben vanaf 1 september begonnen als promovendus, weer bij de TU/e. Ik ga tijdens mijn promotie werken aan het visualiseren van ‘complexe bewegende objecten’. Hiermee bedoelen we objecten die niet makkelijk als een punt op een kaart voor te stellen zijn (mensen, vogels, …), maar bijvoorbeeld lijn-vormig zijn (zoals rivieren). Als we de beweging van punt-objecten willen visualiseren, kunnen we bijvoorbeeld punten die dicht bij elkaar zijn groeperen om de visualisatie duidelijker te maken. De vraag is of zoiets ook kan voor complexe objecten. Als het goed is ga ik me de komende vier jaar met dit soort vragen bezighouden :)

Reacties